Antonie Emma - nové výzvy

S novým rokem přicházejí nové plány a předsevzetí. Každý to známe. Leden je pro nás milníkem, vnímáme ho jako pomyslný start nového života, období změn. Velká část z našich novoročních plánů ale z různých důvodů nikdy nedojde naplnění. Pro nás v Antonie Emma je leden jen dalším z měsíců, kdy přemýšlíme, jak ještě vylepšit to, co a jak děláme. Již delší dobu si nosíme v hlavě myšlenky, kam se posunout, kam směřovat. Milujeme to, co děláme, a chceme v tom pokračovat nadále. A být ještě o něco lepší.

Jsme sice malá firma, ale všechno, co děláme, děláme srdcem. Naše filozofie je pro nás prioritou a v žádném případě se jí kvůli zisku nehodláme vzdát. Vždy pro nás bude na prvním místě. Zakládáme si na tom, abychom vám všem dodávali produkty vyrobené podle našeho nejlepšího svědomí a v souladu s naším přesvědčením. Originální produkty s přidanou hodnotou. Takové, o kterých víte, že byly vyrobeny s úctou k planetě a všemu živému. Takové, které přežijí generace.

127053318_1643547562519219_5268828363800485796_o

Kdo nás zná, ví, že nám hodně záleží na tom, jak se k planetě chováme. Chceme žít v souladu s přírodou, ne přírodní zdroje pouze využívat. V běžném životě se snažíme žít tak, abychom se za sebe nemuseli stydět. A tento přístup uplatňujeme i v práci – při výrobě používáme co nejvíce přírodních materiálů, minimalizujeme množství odpadů, třídíme, spolupracujeme s lokálními výrobci, vše vyrábíme v České republice. Abychom navraceli přírodě, co si z ní bereme, vysazujeme nové stromy, sbíráme odpadky. Chováme se tak, abychom planetě aspoň trošku vynahradili to, jak ji jako lidstvo neustále ničíme.

Snažíme se dělat maximum, ale pořád si uvědomujeme, že toto nestačí. Nikdo z nás sice nemůže být dokonalý, ale my chceme víc. Chceme se podílet na změně. Ukázat, že to jde dělat jinak a ještě líp. Sázení stromů a třídění odpadu je sice fajn, ale samo o sobě je to jako kapka v moři. Chceme hledat nová řešení, alternativy. V hlavě máme spoustu nápadů a budeme se snažit postupně realizovat alespoň některé z nich.

Na pomoc jsme si přizvali i náš Antonie Emma gang, partu zvířecích přátel, kteří nás povedou správným směrem. Společně budeme upozorňovat na velké problémy současnosti, vysvětlovat a vyhledávat alternativní řešení. Seznamte se, odteď se budete vídat dost často!

 

135359997_232217394950873_6022338332879655520_n