PF 2024

Než nám všem za pár hodin připijeme na zdraví a úspěšný nový rok 2024, rádi bychom vám poděkovali za vaši přízeň, neskutečné množství pozitivních recenzí a za vaši podporu. Pod rukama nám totiž díky tomu roste skvělá komunita dětí i dospělých, kteří podporují zdravý pohyb, poctivou českou výrobu a výrobky, které přežijí generace.

A co nás těší obzvlášť, je navázání nových přátelství. Ať už s vámi, našimi zákazníky, nebo s našimi obchodními partnery. 

Speciálně bychom zde chtěli zmínit především tým lidí z Šufana, se kterými jsme dětem do mateřských školek letos připravili ve spolupráci s Úsměv maminkám zdravé mikulášské balíčky, a udělali radost i všem, kteří nás podpořili v našem Black Friday naruby.

Velmi si vážíme jedinečné možnosti účastnit se odborné konference Dítě v pohybu pořádané pod záštitou Fyzio Beskyd, na níž jsme se kromě skvělých fyzioterapeutů, kteří nás utvrdili v tom, že jdeme po správné cestě, potkali také s bezva partou z Muffika, se kterými v dalším roce velmi rádi postoupíme dále ve spolupráci.

A velmi nás těší i každá objednávka ze školy či školky, díky které i v dnešním plastovém a elektronickém světě vidíme, kolika lidem stále záleží na každém poctivém dřevěném výrobku a každé chvilce, kterou tito lidé mohou s radostí v očích sledovat děti, které se aktivně hýbou, smějí a užívají si své dětství, aniž by byly svázány striktními pravidly a zákazy.

A do nového roku máme jedno velké předsevzetí. Ukázat vám právě ve spolupráci s fyzioterapeuty, pedagogy i našimi obchodními partnery, kteří ctí stejné hodnoty jako my, jak důležitý je pro děti i každého z nás zdravý pohyb 🏃‍♀️. V přírodě či doma s pomůckami, které respektují náš přirozený rozvoj. 

Budeme rádi, když u toho budete s námi. 

Tak na zdraví a na nový rok 2024 🥂!