Black Friday – jde to i jinak

Pokud stejně jako my nejste velkými fanoušky masových nákupů na Black Friday, pojďme to letos udělat jinak! Rozhodli jsme se, že tuto nákupní příležitost využijeme k tomu, abychom udělali dobrý skutek. Pomůžete nám?

Z každé objednávky, provedené s kódem

BFJINAK

darujeme 10 % na dobrý účel. Koho jsme se rozhodli podpořit?

PARENT PROJECT, z. s. je pacientská organizace založená rodiči, jejichž děti se narodily se svalovou dystrofií Duchenne/Becker a dalšími vzácnými nervosvalovými onemocněními raného věku. V tomto spolku se sdružují tito pacienti, jejich rodiče i další rodinní příslušníci. Celý výtěžek z akce „Black Friday – jde to i jinak“ půjde přímo do této organizace na podporu její činnosti.

JAK SE DO AKCE ZAPOJIT?

Nakupte na www.antonieemma.cz v termínu od 15. do 24. listopadu. Nezapomeňte zadat kód BFJINAK, abychom věděli, že právě z vaší objednávky půjde 10 % na dobrý účel. Jako poděkování za dobrý skutek od nás dostanete dáreček od našeho partnera Šufan, hanáckého výrobce prvotřídních ořechových másel, kokosových hnízd, čokolády a dalších dobrot. Se značkou Šufan máme mnoho společného, proto nás jejich podpora moc těší.  

 

AKCI „BLACK FRIDAY – JDE TO I JINAK“ SPOUŠTÍME VE STŘEDU 15. 11.

Omrkněte naši nabídku a vyberte si přesně to, co se vám líbí. Dodání do Vánoc je samozřejmostí.