Buďte součástí jedinečného ekologického projektu

Poctivýma českýma rukama jsme s úctou k přírodě vyrobili variabilní pohybové hračky. Vykouzlili jsme úsměv na tváři vašim dětem. A teď uděláme radost i vám! Díky spolupráci s mladou ekologickou značkou dřevěných hraček uděláme jednou provždy radost i vaší peněžence.

 

Práce s voňavým českým dřevem nás nesmírně baví a naplňuje. Ale k naší spokojenosti nám pořád ještě malinký krůček chyběl. A ten se nám teď konečně podařilo udělat.

 

V Antonie Emma jsme si dali za cíl rozhýbat děti. Ukázat jim, jak je pohyb zábavný a naplňující. Jak mohou plnohodnotně trávit svůj čas, a přitom něco udělat i pro svůj zdravý a přirozený vývoj. Víme, že tohle všechno dokáže dětem zprostředkovat příroda – skákání přes kaluže, běhání kolem starých pařezů, lezení po košatých stromech… My jsme tohle všechno dětem přenesli do jejich pokojíčků, do jejich domácího prostředí, pod vaše ochranná křídla. Ale stále v souladu s přírodou, která je nám tou nejlepší inspirací. Základním stavebním kamenem všech našich produktů je totiž dřevo.

 

mceclip0-12

 

A právě v tomto místě se naše vize a představy o „zelené“ budoucnosti protnuly s myšlenkou ZOE8 (www.zoe8.eu). Zoe už od malička, jak o sobě ostatně i sama říká, nosí zelený brejle, a o celém svém životním cyklu opravdu přemýšlí. Vyrostla stejně jako Antonie Emma v českém lese a jejím posláním je do dětských pokojíčků přinést nezávadné a ekologické dřevěné hračky, kterým vdechl život strom z českého lesa. A své zelené smýšlení chce předat také dětem – chce jim ukázat, jak si přírodu kolem nás hýčkat, opečovávat a chovat se zodpovědně tak, abychom byli schopni všechnu tu nádheru kolem nás předat i dalším generacím.

 

zoe les

 

A jaké máme společné plány?

 

Budoucnost v našich očích pořád voní dřevem. Stále se v ní ozývá dětský smích. Chceme dětem spolu s tebou vytvořit zdravé prostředí ke hře i pohybu doma, i ve školách a školkách. Chceme se podílet na těch nejhezčích dětských zážitcích a vzpomínkách. Chceme mít v Českém ráji kus svého lesa, o který budeme pečovat. Chceme ještě více podpořit lokální dodavatele, dokonce uvažujeme nad vlastní komunitní výrobou. Chceme jednoduše vyrábět tak, abychom na sebe mohli být hrdí a s čistým svědomím si říct, že jsme pro naši přírodu udělali to nejlepší.

 

A jaký benefit to přinese vám?

 

Budete součástí jedinečného ekologického projektu. Díky novému know-how, modernizaci a inovacím ve výrobě, které nám spolupráce se ZOE8 přináší, větší společné spotřebě materiálu a dalším výrobním synergiím jsme schopni dlouhodobě dodávat levnější produkty v kvalitě, na kterou jste zvyklí, a dále pracovat na jejich dalším vývoji a vylepšení. Na novou kategorii hraček ZOE8 v našem e-shopu se můžete těšit v průběhu října.

 Zatím přikládáme pár fotek, ať víte, o čem je řeč. Těšte se! Plány máme velké, tak zůstaňme v kontaktu.

 

Váš tým Antonie Emma