Dopřejte svým průlezkám moderní kabát

Faber vypadá skvěle, ale teď může vypadat ještě o chlup skvěleji. Házíme do placu novou, limitovanou edici dílů Faber TATTOO, které z vašich staveb udělají nepřehlédnutelný masterpiece. Potetovaným dílům prostě neodoláte. Nakombinujte si díly podle chuti, standardní s potetovanými, a vaše stavby nebudou mít konkurenci. Originální motivy zaujmou každého, tak dejte dětem na výběr a zvolte kusy, které zrovna určitě nutně potřebujete. A když se nedohodnete? Tím líp, vezměte všechno. ;-)

 

blackTET 

 

Autorkou skvělých motivů je Ievgeniia Shestakova z Ukrajiny, která zvládne vytvořit cokoliv, co si vymyslíme. Nemohli jsme vybrat líp.

Motivy jsme vylaserovali na díly, které se ve stavbách Faber objevují nejčastěji. Panel, základní stavební jednotka průlezek, má grafiku na obou bočnicích. Spojky T1, T2 a T3 jsou potetované z vnější strany, takže budou vypadat skvěle na každé stavbě. A spojka E1 je třešničkou na dortu – doladí výsledný efekt z vnitřní strany panelu.

 

Tetovačku můžete nechat ve variantě blank, nebo si pohrát a vybarvit ji speciálními fixy, které máme v nabídce v několika barvách. Zapojte celou rodinu, rozdejte barvy a můžete začít. Vytvořte si svůj vlastní a jedinečný design – takový, který nikdo jiný nemá. Hotovo? Klidně vyhoďte televizi, odteď už se budete dívat jedině na svého Fabera.

 

kompletTET1 

 

TAKŽE SI TO SHRNEME:

vyberte díl s grafikou -> vyberte fixy v oblíbených barvách -> vytvořte originální kus, který bude ozdobou vašich staveb

 

A co je na tom nejlepší? Přece to nejcennější – čas, který při téhle činnosti strávíte spolu. Děti budou nadšené („protože kreslit na hračky se přece normálně nesmí, mami“) a společně vytvoříte něco pěkného, co budete mít neustále na očích jako vzpomínku na bezvadnou zábavu. Ale pozor, vybarvování je dost návyková zábava! Začnete s jedním kusem a nemůžete přestat. Známe to z vlastní zkušenosti. :-D

 

7

 

Náš tip: Tetované díly jsou skvělým dárkem – darujte je už vybarvené nebo oslavence potěšte kusem, který si sám vybarví. Společně pak postavte stavbu, darovaný díl do ní umístěte a originální vzpomínka je na světě. 

 

Jak už to tak ale bývá, i to nejhezčí někdy musí skončit, takže pozor – Faber Tattoo je limitovaná edice, která bude v nabídce jen do vyprodání zásob! Tak rychle do e-shopu, ať na vás zbyde. 

  

P.S.: Hlavně nám nezapomeňte poslat fotku, už teď se těšíme na vaše výtvory!

 

8