Koníci Futu - Grand vs. Ventus

Kůň Futu je naše hvězda. Je milován malými i většími. Občas je ale potřeba obléknout klasiku do nového kabátu. Proto vznikl koník Futu Ventus, mladší brácha našeho tradičního koně Futu. Abychom vám usnadnili orientaci, oba se jmenují Futu, liší se ale svým příjmením. Původní koník se honosí přízviskem Grand, novějšího jsme pojmenovali Ventus. Letí totiž jako vítr!

IMG_7213 

Futu Grand je klidnější pán, který si potrpí na elegantní detaily. Na sedlo z bio kůže vám můžeme vygravírovat jméno jezdce, pod sedlem najdete tajemnou schránku s rodným listem koně. Schránka ideálně poslouží jako schovka na tajnosti nebo dopisy příštím generacím. Na zemi si koník sedí o chlup bytelněji – je vytvořen z překližky o tloušťce 15 mm. Futu Grand se drží elegantní hnědé barvy, která mu sluší nejvíce. Omrkněte ho TADY

 grand

 

Futu Ventus je divočejší verzí svého kolegy. Dali jsme mu o 3 mm tenčí tělo, díky kterému může uhánět jako o závod. Kožené sedlo? Kdeže, to u něj neletí. Nenajdete u něj ani tajnou časosběrnou schránku. Je funkční a rychlý. Je trochu vybíravý, takže mu jedna barva nestačí. Ve stáji tak kromě přírodního fešáka můžete vybírat i z šedáka nebo vraníka. Připraveni jsou TADY.

ventus

 

V ČEM JSOU STEJNÍ?

* 2 v 1 = tělo + houpací prkno

* špičková kvalita, precizní zpracování

* nosnost 100 kg

* možnost přidělat kolečka, a vytvořit tak odrážedlo

* vyrobeni v České republice

* v souladu s ČSN EN 71 pro dětské hračky

 

V ČEM SE LIŠÍ?

* tloušťka překližky (15 mm vs. 12 mm)

* váha

* barevné varianty

* kožené sedlo, schránka pod sedlem (pouze u Futu Grand)

* cena

 

Je jen na vás, kterého si vyberete. Skvělou zábavu vám ale rozhodně zajistí oba. ;-)