SKLUZAVKY: PŘEKLIŽKA vs. DŘEVOTŘÍSKA

Veškeré naše produkty vyrábíme z nejkvalitnějších materiálů. Tak, aby vám vydržely věky a mohly dělat radost i dalším generacím. V době covidu ovšem na trh surovin dolehla významná krize a nedostatek materiálu i omezení výroby mělo za následek nedostupnost některých produktů.

 

Abychom nemuseli z naší nabídky stahovat skluzavku, která patří k nejoblíbenějším doplňkům průlezek Faber, museli jsme přistoupit na alternativní řešení. Dosavadní překližka byla nahrazena dřevotřískou. Ta sama o sobě splňuje veškeré požadavky na kvalitu skluzavky, nicméně toto řešení pro nás bylo pouze provizorní. Při výrobě jsme zvyklí používat takové materiály, které jsou pro dané produkty cíleně předimenzované, tak, aby byla jejich životnost co největší. Hned, jakmile bylo možné se vrátit k původnímu, kvalitnějšímu materiálu, jsme tak učinili. Za kvalitou našich produktů si stojíme a chceme vám dodávat pouze to nejlepší. Od letošního léta tak pokračujeme s výrobou skluzavek z ověřené překližky.

 

Pokud jste skluzavku zakoupili v období podzim 2022 – jaro 2023, pak je s největší pravděpodobností kluzná deska vyrobena z dřevotřísky. Chcete, aby vaše skluzavka zvládla takovou zátěž jako Faber a vydržela ve skvělém stavu i pro děti vašich dětí?
Desku skluzavky můžete jednoduše vyměnit za novou, překližkovou. Pouze za cenu rozdílu mezi oběma deskami získáte produkt, který tu bude i pro další generaci. 

 

Cena skluzavky s dřevotřískovou deskou: 1 428 Kč

Cena skluzavky s překližkovou deskou: 1 889 Kč

Cena samostatné překližkové desky: 460 Kč

 

Desku najdete zde: https://www.antonieemma.cz/deska-ke-skluzavce/